Nákupný košík
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00,- €
s DPH:0.00,- €
zobraziť1 2 3  
 LOGO
RECENZIE ZÁKAZNÍKOV
 Zdieľanie
Na splátky cez QUATRO
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Komentáre zákazníkov
Tento bicykel spravil obrovskú radosť mojej polovičke, veľmi sa z neho teší. Ďakujem za radu a prajem veľa zdaru!!!
Dobrý deň, máme ho skladom odkliknite linku http://www.batasport.sk/d/retro-cruiser-bicykel-damsky-embassy-la-brezza-ii-de-luxe-velkost-kolies-26-1000992/ Kľudne sa pýtajte....www.BATASPORT.sk
Dobry den mozem sa spytat ci bude tento bocykel este skladom?
Bicykel je nadherny, som nadmieru spokojna. Dobra a rychla komunikacia aj dodavka. Pekny narodeninovy darcek. Dakujem.
OK.
Dobrý deň, sme radi, že sa bicykel páči a s tým futrom v košíku - ťažko je zohnať a dokúpiť presne takú istú látku ako je na fotografii, preto sme Vám poslali iné futro, ktoré by sa k bicyklu hodilo, ale žiaden problém vieme ho vymeniť...aj som Vám dnes volal ohľadom výmeny - dohodli sme sa telefonicky, takže dúfam, že spokojnosť už bude na 100%!!!
DOplním svoj predošlý komentár. Klobúk dole pred predávajúcim, promptne riešil našu reklamáciu. Ďakujeme! :)
Bicykel je nádherný, doručený bol taktiež rýchlo, jediné čo nás sklamalo je, že futro košíka je odlišné ako na obrázku! :( predpokladali sme, že ak nenapíšeme farbu futra do objednávky tak to bude doručené tak ako na obrázku (pretože podľa neho zákazník objednáva).
Ďakujeme
Ďakujeme...
S bicyklom som veľmi spokojná. Krasná mentolová farba, nie príliš krikľavá taka akurád. Štýlový bicykel, veľmi dobre a ľahúčko sa na ňom jazdí. Veľmi rýchle dodanie. Veľká spokojnosť.
 Facebook
 Instagram
Instagram
bazár lyží Prešov

Ochrana osobných údajov

Ako chránime Vaše súkromie?

Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime Vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými Vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte.

Pri spracúvaní dodržiavame všetky predpisy, ktoré sa ochrany vašich osobných údajov týkajú.

Kto sme a kde nás môžete kontaktovať.

Prevádzkujeme internetovú stránku www.BATASPORT.sk . Prevádzkovateľom pri spracúvaní Vašich osobných údajov je:
Mgr. Maroš Hrabčák BATASPORT, Lipová 5, Prešov 080 01, Zapísaný  v živnostenskom registri
- OU-PO-OZP1-2014/018187-2, č. živnosť. registra 750-43378
- OU-PO-OZP1-2015/019788-2, č. živnosť. registra 750-43378 
IČO: 47779136

Nemáme ustanovenú zodpovednú osobu na ochranu osobných údajov. V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo spracovaniu Vašich osobných údajov alebo si chcete uplatniť Vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete nás kontaktovať e-mailom na adrese maroshrabcak@gmail.com alebo písomne na našej adrese.

Na internetovej stránke www.BATASPORT.sk získavame od Vás nasledujúce údaje:

1. Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov sa vzťahuje iba na internetový obchod www.BATASPORT.sk ., ktorý je na účely tohto vyhlásenia súčasne správcom osobných údajov (ďalej len "správca") subjektu osobných údajov.

2. Subjektom osobných údajov je užívateľ internetového obchodu www.BATASPORT.sk , ktorý vyplnil a odoslal objednávku v tomto internetovom obchode alebo uzavrel kúpnu zmluvu so správcom.

3. Pri uchovávaní osobných údajov dodržiava správca Zákon č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov a súvisiacich noriem, ktorými sú predovšetkým nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov - General Data Protection Regulation - GDPR).

4. Správca zhromažďuje niektoré nižšie špecifikované osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné predovšetkým pre realizáciu práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv vzniknutých pri prevádzkovaní internetového obchodu na adrese www.BATASPORT.sk alebo pre rozvoj ponúkaných služieb a zdokonalenie ovládateľnosti tohto internetového obchodu, zjednodušenie procesu nákupu atď .

5. Osobné údaje správca spracováva v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

6. Správca nezhromažďuje žiadne citlivé ani zvláštne osobné údaje vypovedajúce o majetku a majetkových pomeroch, národnostnom, rasovom alebo etnickom pôvode, politických postojoch, členstvo v politických stranách, náboženskom vyznaní, zdravotnom stave, sexuálnej orientácii atp.

7. Osobné údaje subjektu sú správcom spracovávané ako nevyhnutné na realizáciu práv a povinností plynúcich správcovi z objednávok a kúpnych zmlúv, pričom objednávateľom alebo druhou zmluvnou stranou je subjekt osobných údajov. Toto sa deje na základe čl. 6.1.B) a 6.1.c) nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (GDPR), ktoré umožňujú plnenie zmluvy zo strany správcu a využitie služieb zo strany subjektu údajov, pričom sa jedná o súhlas typu OPT-OUT, prípadne špeciálne súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu www.BATASPORT.sk .

Subjekt osobných údajov udelením špeciálneho súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely a poučený o zákonnom spracovaní prehlasuje, že si je vedomý svojich oprávnení, a to najmä:

  • Právom požadovať od správcu prístup k svojim osobným údajom,
  • Právom požadovať opravu svojich osobných údajov v prípade ich nepresnosti či nesprávnosti,
  • Právom požadovať vymazanie svojich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie,
  • Právom namietať proti spracovaniu svojich osobných údajov,
  • Právom na prenosnosť svojich osobných údajov,
  • Právom udelený súhlas kedykoľvek odvolať, čím však nebude dotknutá zákonnosť spracovania založená na súhlase udelenom pred jeho odvolaním,
  • Právom podať sťažnosť proti procesu spracovania osobných údajov správcom k dozornému úradu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR.

8. Správca je oprávnený pozmeniť svoju politiku ochrany osobných údajov tak, aby odrážala jeho aktuálny prístup k ochrane osobných údajov. V prípade takejto zmeny o nej bude subjekt vyrozumený, napr. zverejnením v obchodných podmienkach internetového obchodu www.BATASPORT.sk .

9. Všetky osobné údaje získava správca od subjektov osobných údajov na základe dobrovoľnosti, s výnimkou údajov potrebných pre doloženie daňovej a účtovnej evidencie správcom orgánom verejnej moci alebo na plnenie záväzkov.

10. O vymazanie, zmenu alebo opravu osobných údajov, alebo odobratia súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely môže subjekt osobných údajov požiadať správcu emailom na adrese maroshrabcak@gmail.com .

11. Správca zhromažďuje dáta len na základe zákonného dôvodu, dáta nutná k realizácii práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv uzatvorených so zákazníkom a subjektom osobných údajov v internetovom obchode www.BATASPORT.sk . Ide o nasledujúce údaje, ktoré sú potrebné na uskutočnenie obchodných vzťahov a zákonnej evidencie:

  • Meno a priezvisko (u firmy tiež jej názov, IČO a DIČ),
  • Adresa bydliska / fakturačná adresa,
  • Dodacia adresa,
  • E-mailová adresa,
  • Telefónne číslo.

Iné údaje alebo na iný účel, než je zákonný, správca nezhromažďuje. V prípadoch, keď by takéto údaje správcu zhromažďoval, sa tak deje na základe udeleného súhlasu zo strany subjektu osobných údajov (napr. špeciálny súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu www.BATASPORT.sk).

12. Správca sa zaväzuje, že nebude zverené osobné údaje opísané v predchádzajúcom odseku poskytovať tretej osobe (s výnimkou zmluvných spracovateľov správcu) ani pre komerčnú ponuku nesúvisiacu s internetovým obchodom www.BATASPORT.sk  bez súhlasu dotknutej osobných údajov. Správca sa ďalej zaväzuje k tomu, že na prianie subjektu osobných údajov a bez udania dôvodu jeho osobné dáta vymaže z databázy, ale s výnimkou tých, ktoré súvisia s povinnosťou identifikácie zákazníka s ohľadom na daňovú legislatívu a tých, ktoré sa nachádzajú v čase výmazu v zaistených zálohových databázach správcu.

Akú dlhú dobu budeme uchovávať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas trvania zmluvy a počas zákonmi stanovenej doby na ich archíváciu alebo na dobu nevyhnutnú na dosiahnutie účelu.

Osobné údaje získané vyplnením kontaktného formulára na účely predzmluvných vzťahov sa spracúvajú výhradne po dobu 1 roka a ak nedôjde k uzatvoreniu zmluvy, údaje budú zo systému vymazané.

Mlčanlivosť

Dovoľujeme si Vás uistiť, že o Vašich osobných údajov sme povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo bezpečnosť Vašich osobných údajov. Táto mlčanlivosť pritom trvá aj po skončení záväzkových vzťahov s nami. Bez Vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadnej inej tretej strane.

Tento dokument bol vypracovaný podľa požiadaviek nariadenia GDPR  a zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

V Prešove dňa 25.05.2018

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.