• Logo
  • Kontaktujte nás 0911521005 Denne 7.00 - 22.00
  • je prázdny
    za 0.00,- €
RECENZIE ZÁKAZNÍKOV
Certifikovaný predajca
Na splátky cez QUATRO
INSTAGRAM
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Komentáre zákazníkov
Včera mi prišiel tento bike a aj som ho poriadne odskúšal u nás v kopcoch na Horehroní. Úplná pecka, splnil očakávania. Silný motor a možnosť jazdiť aj bez pedálovania je nádhera. Všetko parádne funguje. Som maximálne spokojný. Ďakujem majiteľovi, že mi dal do pozornosti tento bike. Pomer cena a kvalita.... no proste úžasné. O.
dal som mu 5 hviezdičiek, neviem prečo ukazuje že 4 ?
ja mám tento bicykel už druhý rok, celé mesto sa otáčalo za ním, pýtali sa ma naň aj ked som ho na ulici odparkoval. doslova bol " hviezdou" . zatiaľ všetko funguje ako má, dúfam že sa nepokazí .som s ním velmi spokojný a som naň hrdý.
Skvele topánky, sedia pevné na nohe. Tak isto spojnost s lyžami. Odporúčam.
Paráda, odporúčam.
Úžasný bike, dlhý dojazd, ručný plyn a pohodlné bicyklovanie. To co som potreboval.
s manželkou sme s kúpou týchto setov spokojní, a j s radami majitela.
Výborný bicykel, pevný, kvalitný, moderný. Veľmi sa mi páči. Som s ním spokojná a jazda s nim u nás na Orave bez problémov. Odporúčam. B.
Bicykel zodpovedá mojim predstavám. Super cena a kvalita. Som spokojný a doporučujem. Damián
Je to krásny kvalitný bicykel, veľmi dobrá komunikácia s predajcom, expresné doručenie bicykla do Bratislavy.
Tento bicykel je super vhodný pre mňa, mamku a jazdí na ňom aj ocko. Proste paráda, je skvelý.
 Hodnotenie produktu
5/5
Štýlová KOLOBEŽKA TUOR MAX pre dospelých 26" - 20"

Jedinečná KOLOBEŽKA KOSTKA TOUR MAX pre dospelých s veľkým predným kolesom 26" a zadným 20"


"Must have" pre ľudí, ktorí ocenia originálny dizajn a nemajú radi tlačenice v MHD. Táto kolobežka sa bude starať o to, aby vaša prítomnosť bola na čo najvyššej úrovni, ale tiež pomôže trénovať svoje nie len nohy, ale aj celé telo. Nezabudnite, že Mega kolobežky sú vytvorené remeselníkmi, ktorí sa starajú o každý detail ručne! Neexistuje žiadna tvár, na ktorej sa neobjaví úsmev pri pohľade na mega kolobežky - nemôžete zostať bez povšimnutia.

Kolobežka s veľkými kolesami:

Pokiaľ s kolobehom ešte len začínate, a nie ste si preto úplne istí, či vás tento šport chytí a nepustí (veríme, že áno), je kolobežka KOSTKA TOUR FUN správna voľba. Na to, aké možnosti ponúka, je totiž pomerne lacnou kolobežkou pre dospelých. Sme si 100% istí, že od nej dostanete presne to, čo ako začínajúci kolobežkách potrebujete.

Jej konfigurácia totiž rozhodne nie je nijako oklamaná. Kolobežka TOUR stojí na veľmi kvalitnom ráme, ktorý je optimalizovaný pre príjemnú a pohodovú jazdu. Pohoda, klídek, kolobeh, to je o čo tu koloběží ... Podobne sú na tom jednokomorové ráfiky, obuté do plášťov Kenda, na ktorých si skrátka a dobre najazdíte. Ale aby ste si neprešli zase až moc, môžete kedykoľvek spomaliť za pomocou účinných véčkových bŕzd Promax.

Nášľap tejto kolobežky s veľkými kolesami 26 "/ 20" je zo spodnej strany opatrený výstuhou a špeciálnymi zvary, ktoré spevňujú rám a zároveň chráni jeho najviac namáhané miesta pri styku s nerovnosťami.

Až budete chcieť kolobežke ukázať vzdialenejšie destinácie, iste oceníte, že náboje kolies disponujú rýchloupínacím systémom upevnenia osi. Vďaka tomu je možné kolesá ľahko a rýchlo odmontovať, a váš stroj tak ľahšie naložiť do kufra automobilu.

Ako sme sľúbili na začiatku, kolobežka pre dospelých KOSTKA TOUR je skrátka výborný stroj za prijateľnú cenu, ktorý do bodky splní vaše očakávania. Odrazte sa ústrety objavovanie krás kolobehu a sveta, ktorý nás obklopuje. Určite tejto vášni úplne podľahnete.

Základná špecifikácia:
Výška - 960 mm
Dĺžka - 1720 mm
Hmotnosť - 9,8 kg
Nosnosť rámu - 100 kg
Veľkosť predného kolesa - 26 "
Veľkosť zadného kolesa - 20 "
Svetlosť nášľapu - 50 mm
Dĺžka nášľapu - 420 mm
Rázvor kolies - 1120 mm
Šírka riadidiel - 620 mm
 

Vybavenie:

brzdy - PROMAX
Náboje - Kónusový 100 mm
Obutie - Kenda Khan
Ráfiky - RMX 21
Predstavec - KOCKA SK 2822 S
riadidlá - Oceľová
Vidlica Pevná - 26 "- 100 mm
Hlavové zloženie - A-Head
madla - Gumová
duša - Autoventil
Zátky - Plastové odrazové

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 Varianty produktu
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.