• Logo
  • Kontaktujte nás 0911521005 Denne 7.00 - 22.00
  • je prázdny
    za 0.00,- €
RECENZIE ZÁKAZNÍKOV
Certifikovaný predajca
Na splátky cez QUATRO
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Komentáre zákazníkov
Dobrý deň, kúpil som tento bike Tourism pre mamku k narodeninám, sme maximálne spokojní... aj s majitelovimi radami. Pochvaľuje mé si jazdu bez šľapania, atď. Ďakujeme. Rudo
Vyskúšané, spokojnosť, ďakujem.
S3 bicykel Ecobike, som si objednala s odhodlaním urobiť niečo pre svoje zdravie. Teraz keď ho už mám, sa teším na každý deň, keď som na ňom. Perfektný bicykel, som spokojná, som rada, že som sa správne rozhodla. Ďakujem majiteľovi za rady a pomoc pri výbere. Naozaj super jazda bez pedalovania. Iveta
Úplná bomba, Maxim. Spokojnosť. Palec hore a nech sa vám darí. Marko
Len a len odporúčam. Kúpili sme si s Š manželom elektrobicykle S5 a nevieme si ich vynachváliť. Ú mňa boduje ručný plyn. Ďakujem predajcovi za neskutočne trpezlivý a ochotný prístup.
Mám ho už, super pomer kvalita a cena. Maximálna spokojnosť. Odporúčam naozaj, hlavne kvôli tomu ručnemu plynu.
Konečne som pysnou majiteľkou vysnivaneho bicykla spolu s dcérou, máme bon bon. Samozrejme ja väčší. Maximálna spokojnosť. Proste nádhera.
Úžasný bike, som rád, že som sa rozhodol ho kúpiť, sedí mi ako uliaty. P.
Môj otec je s ním spokjny. Chcel som preňho mestský elektro, ale majiteľ ma prehovoril na skladací. Neľutujem a ďakujem. Nech sa darí... Ľudovít
Konečne mi dorazil, veľmi som spokojný. Určite odporúčam. D.
Tiež odporúčam, využívam možnosť jazdy bez pedálovania....proste pohodička. Ď.
 Instagram
Instagram

Ochrana osobných údajov

Ako chránime Vaše súkromie?

Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime Vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými Vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte.

Pri spracúvaní dodržiavame všetky predpisy, ktoré sa ochrany vašich osobných údajov týkajú.

Kto sme a kde nás môžete kontaktovať.

Prevádzkujeme internetovú stránku www.BATASPORT.sk . Prevádzkovateľom pri spracúvaní Vašich osobných údajov je:
Mgr. Maroš Hrabčák BATASPORT, Lipová 5, Prešov 080 01, Zapísaný  v živnostenskom registri
- OU-PO-OZP1-2014/018187-2, č. živnosť. registra 750-43378
- OU-PO-OZP1-2015/019788-2, č. živnosť. registra 750-43378 
IČO: 47779136

Nemáme ustanovenú zodpovednú osobu na ochranu osobných údajov. V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo spracovaniu Vašich osobných údajov alebo si chcete uplatniť Vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete nás kontaktovať e-mailom na adrese maroshrabcak@gmail.com alebo písomne na našej adrese.

Na internetovej stránke www.BATASPORT.sk získavame od Vás nasledujúce údaje:

1. Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov sa vzťahuje iba na internetový obchod www.BATASPORT.sk ., ktorý je na účely tohto vyhlásenia súčasne správcom osobných údajov (ďalej len "správca") subjektu osobných údajov.

2. Subjektom osobných údajov je užívateľ internetového obchodu www.BATASPORT.sk , ktorý vyplnil a odoslal objednávku v tomto internetovom obchode alebo uzavrel kúpnu zmluvu so správcom.

3. Pri uchovávaní osobných údajov dodržiava správca Zákon č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov a súvisiacich noriem, ktorými sú predovšetkým nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov - General Data Protection Regulation - GDPR).

4. Správca zhromažďuje niektoré nižšie špecifikované osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné predovšetkým pre realizáciu práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv vzniknutých pri prevádzkovaní internetového obchodu na adrese www.BATASPORT.sk alebo pre rozvoj ponúkaných služieb a zdokonalenie ovládateľnosti tohto internetového obchodu, zjednodušenie procesu nákupu atď .

5. Osobné údaje správca spracováva v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

6. Správca nezhromažďuje žiadne citlivé ani zvláštne osobné údaje vypovedajúce o majetku a majetkových pomeroch, národnostnom, rasovom alebo etnickom pôvode, politických postojoch, členstvo v politických stranách, náboženskom vyznaní, zdravotnom stave, sexuálnej orientácii atp.

7. Osobné údaje subjektu sú správcom spracovávané ako nevyhnutné na realizáciu práv a povinností plynúcich správcovi z objednávok a kúpnych zmlúv, pričom objednávateľom alebo druhou zmluvnou stranou je subjekt osobných údajov. Toto sa deje na základe čl. 6.1.B) a 6.1.c) nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (GDPR), ktoré umožňujú plnenie zmluvy zo strany správcu a využitie služieb zo strany subjektu údajov, pričom sa jedná o súhlas typu OPT-OUT, prípadne špeciálne súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu www.BATASPORT.sk .

Subjekt osobných údajov udelením špeciálneho súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely a poučený o zákonnom spracovaní prehlasuje, že si je vedomý svojich oprávnení, a to najmä:

  • Právom požadovať od správcu prístup k svojim osobným údajom,
  • Právom požadovať opravu svojich osobných údajov v prípade ich nepresnosti či nesprávnosti,
  • Právom požadovať vymazanie svojich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie,
  • Právom namietať proti spracovaniu svojich osobných údajov,
  • Právom na prenosnosť svojich osobných údajov,
  • Právom udelený súhlas kedykoľvek odvolať, čím však nebude dotknutá zákonnosť spracovania založená na súhlase udelenom pred jeho odvolaním,
  • Právom podať sťažnosť proti procesu spracovania osobných údajov správcom k dozornému úradu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR.

8. Správca je oprávnený pozmeniť svoju politiku ochrany osobných údajov tak, aby odrážala jeho aktuálny prístup k ochrane osobných údajov. V prípade takejto zmeny o nej bude subjekt vyrozumený, napr. zverejnením v obchodných podmienkach internetového obchodu www.BATASPORT.sk .

9. Všetky osobné údaje získava správca od subjektov osobných údajov na základe dobrovoľnosti, s výnimkou údajov potrebných pre doloženie daňovej a účtovnej evidencie správcom orgánom verejnej moci alebo na plnenie záväzkov.

10. O vymazanie, zmenu alebo opravu osobných údajov, alebo odobratia súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely môže subjekt osobných údajov požiadať správcu emailom na adrese maroshrabcak@gmail.com .

11. Správca zhromažďuje dáta len na základe zákonného dôvodu, dáta nutná k realizácii práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv uzatvorených so zákazníkom a subjektom osobných údajov v internetovom obchode www.BATASPORT.sk . Ide o nasledujúce údaje, ktoré sú potrebné na uskutočnenie obchodných vzťahov a zákonnej evidencie:

  • Meno a priezvisko (u firmy tiež jej názov, IČO a DIČ),
  • Adresa bydliska / fakturačná adresa,
  • Dodacia adresa,
  • E-mailová adresa,
  • Telefónne číslo.

Iné údaje alebo na iný účel, než je zákonný, správca nezhromažďuje. V prípadoch, keď by takéto údaje správcu zhromažďoval, sa tak deje na základe udeleného súhlasu zo strany subjektu osobných údajov (napr. špeciálny súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu www.BATASPORT.sk).

12. Správca sa zaväzuje, že nebude zverené osobné údaje opísané v predchádzajúcom odseku poskytovať tretej osobe (s výnimkou zmluvných spracovateľov správcu) ani pre komerčnú ponuku nesúvisiacu s internetovým obchodom www.BATASPORT.sk  bez súhlasu dotknutej osobných údajov. Správca sa ďalej zaväzuje k tomu, že na prianie subjektu osobných údajov a bez udania dôvodu jeho osobné dáta vymaže z databázy, ale s výnimkou tých, ktoré súvisia s povinnosťou identifikácie zákazníka s ohľadom na daňovú legislatívu a tých, ktoré sa nachádzajú v čase výmazu v zaistených zálohových databázach správcu.

Akú dlhú dobu budeme uchovávať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas trvania zmluvy a počas zákonmi stanovenej doby na ich archíváciu alebo na dobu nevyhnutnú na dosiahnutie účelu.

Osobné údaje získané vyplnením kontaktného formulára na účely predzmluvných vzťahov sa spracúvajú výhradne po dobu 1 roka a ak nedôjde k uzatvoreniu zmluvy, údaje budú zo systému vymazané.

Mlčanlivosť

Dovoľujeme si Vás uistiť, že o Vašich osobných údajov sme povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo bezpečnosť Vašich osobných údajov. Táto mlčanlivosť pritom trvá aj po skončení záväzkových vzťahov s nami. Bez Vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadnej inej tretej strane.

Tento dokument bol vypracovaný podľa požiadaviek nariadenia GDPR  a zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

V Prešove dňa 25.05.2018

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.