• Logo
  • Kontaktujte nás 0911521005 Denne 7.00 - 22.00
  • je prázdny
    za 0.00,- €
 Kontaktné údaje
Mgr. Maroš Hrabčák BATASPORT
  Lipová 5
  080 01   Prešov
  +421 911 521 005
 
  IČO: 47779136
  DIČ: 1041129694
  IČ DPH: SK1041129694

QR code
RECENZIE ZÁKAZNÍKOV
Certifikovaný predajca
Na splátky cez QUATRO
INSTAGRAM
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Komentáre zákazníkov
Maximálna spokojnosť...
Výber elektrobicykla nebol jednoduchý, ale vybral som správne a som spokojný. S kvalitou bicykla SX300, cenou a radami pána Hrabčáka. ĎAKUJEM aj za rýchle doručenie.
Prekrásny bike, zožal úspech v práci a za mňa tak isto 1*.
Skvela komunikacia, skvely predajca, skvely bicykel..vrelo odporucam
Manželka bola z tohto bicykla unesená, veľmi sa jej páčil, už sa nemôže dočkať kedy s nim vyrazí von. Ďakujem majiteľovi za pomoc pri vyberte. Tibor z BA.
Konečne mi dorazil, veľmi som spokojný. Určite odporúčam. D.
Najprv som ho chcel 2 mesiace vyskúšať, že či je OK. a musím priznať, že je to OK. bicykel. Odporúčam tiež.
S bicyklom, predajcom, dopravou a ochotou maximálna spokojnosť. Určite odporúčam...
Už aj odskúšaný u nás v lese (Nízke Tatry). Pohodlné jazdenie, proste BOMBA. Spoľahla som sa aj na jazdu bez pedálovania. Ďakujem za pomoc pri výbere majiteľovi.
Som maximálne spokojný s kúpou rx500ky.
Po prvej jazde ohromný zážitok, ďakujem za odporúčanie majiteľovi na tento model.

Ochrana osobných údajov

Čo je to súbor cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači, alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách, takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používam súbory cookie?

Táto web stránka používa súbory cookies na zapamätanie používateľských nastavení. Rovnako aj pre lepšie prispôsobenie záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkčnosť stránky. Používam aj nástroj Google Analytics a Adwords. Tieto služby umožňujú webovú analýzu, ktorej poskytovateľom je spoločnosť Google. Súbor cookie generuje informácie o tom, ako sú webové stránky využívané a aká je ich návštevnosť. Ukladajú sa do priečinka prehliadača a následne sú odoslané a uložené na serveroch Google. Vo všeobecnosti zjednodušujú prehliadanie webu. Spoločnosť Google používa tieto informácie pre analýzu aktivít na webových stránkach a tiež pre tvorbu prehľadov. Pomáhajú skvalitňovať poskytované služby, a to prispôsobením obsahu stránok potrebám a záujmom užívateľov. Ukladaním vašich predvolieb vyhľadávania či registrácie do nových služieb, pomáhajú chrániť údaje a vyberať relevantné reklamy. Spoločnosť Google je oprávnená poskytnúť tieto informácie tretím stranám, ak to vyžaduje zákon, alebo v prípade že takéto tretie strany spracovávajú dáta v mene spoločnosti Google. Na stránke sú aj odkazy na iné stránky ( ako YouTube, Katasterportal, Ministerstvo financií a pod..), ktoré môžu rovnako využívať cookies.

Ako kontrolovať súbory cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú správne fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie?

Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení. Ak si neželáte, aby o vás boli zhromažďované akékoľvek informácie, môžete vo svojom prehliadači zakázať prijímanie súborov cookie. Inštrukcie na zmenu cookie nájdete v nastaveniach vášho prehliadača. Zmena nastavenia cookies môže ovplyvniť funkčnosť a bezchybný chod tejto stránky.

Ako chránime Vaše súkromie?

Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime Vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými Vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte.

Pri spracúvaní dodržiavame všetky predpisy, ktoré sa ochrany vašich osobných údajov týkajú.

Kto sme a kde nás môžete kontaktovať.

Prevádzkujeme internetovú stránku www.BATASPORT.sk . Prevádzkovateľom pri spracúvaní Vašich osobných údajov je:
Mgr. Maroš Hrabčák BATASPORT, Lipová 5, Prešov 080 01, Zapísaný  v živnostenskom registri
- OU-PO-OZP1-2014/018187-2, č. živnosť. registra 750-43378
- OU-PO-OZP1-2015/019788-2, č. živnosť. registra 750-43378 
IČO: 47779136

Nemáme ustanovenú zodpovednú osobu na ochranu osobných údajov. V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo spracovaniu Vašich osobných údajov alebo si chcete uplatniť Vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete nás kontaktovať e-mailom na adrese maroshrabcak@gmail.com alebo písomne na našej adrese.

Na internetovej stránke www.BATASPORT.sk získavame od Vás nasledujúce údaje:

1. Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov sa vzťahuje iba na internetový obchod www.BATASPORT.sk ., ktorý je na účely tohto vyhlásenia súčasne správcom osobných údajov (ďalej len "správca") subjektu osobných údajov.

2. Subjektom osobných údajov je užívateľ internetového obchodu www.BATASPORT.sk , ktorý vyplnil a odoslal objednávku v tomto internetovom obchode alebo uzavrel kúpnu zmluvu so správcom.

3. Pri uchovávaní osobných údajov dodržiava správca Zákon č. 101/2000 Zb. O ochrane osobných údajov a súvisiacich noriem, ktorými sú predovšetkým nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov - General Data Protection Regulation - GDPR).

4. Správca zhromažďuje niektoré nižšie špecifikované osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné predovšetkým pre realizáciu práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv vzniknutých pri prevádzkovaní internetového obchodu na adrese www.BATASPORT.sk alebo pre rozvoj ponúkaných služieb a zdokonalenie ovládateľnosti tohto internetového obchodu, zjednodušenie procesu nákupu atď .

5. Osobné údaje správca spracováva v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

6. Správca nezhromažďuje žiadne citlivé ani zvláštne osobné údaje vypovedajúce o majetku a majetkových pomeroch, národnostnom, rasovom alebo etnickom pôvode, politických postojoch, členstvo v politických stranách, náboženskom vyznaní, zdravotnom stave, sexuálnej orientácii atp.

7. Osobné údaje subjektu sú správcom spracovávané ako nevyhnutné na realizáciu práv a povinností plynúcich správcovi z objednávok a kúpnych zmlúv, pričom objednávateľom alebo druhou zmluvnou stranou je subjekt osobných údajov. Toto sa deje na základe čl. 6.1.B) a 6.1.c) nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (GDPR), ktoré umožňujú plnenie zmluvy zo strany správcu a využitie služieb zo strany subjektu údajov, pričom sa jedná o súhlas typu OPT-OUT, prípadne špeciálne súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu www.BATASPORT.sk .

Subjekt osobných údajov udelením špeciálneho súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely a poučený o zákonnom spracovaní prehlasuje, že si je vedomý svojich oprávnení, a to najmä:

  • Právom požadovať od správcu prístup k svojim osobným údajom,
  • Právom požadovať opravu svojich osobných údajov v prípade ich nepresnosti či nesprávnosti,
  • Právom požadovať vymazanie svojich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie,
  • Právom namietať proti spracovaniu svojich osobných údajov,
  • Právom na prenosnosť svojich osobných údajov,
  • Právom udelený súhlas kedykoľvek odvolať, čím však nebude dotknutá zákonnosť spracovania založená na súhlase udelenom pred jeho odvolaním,
  • Právom podať sťažnosť proti procesu spracovania osobných údajov správcom k dozornému úradu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR.

8. Správca je oprávnený pozmeniť svoju politiku ochrany osobných údajov tak, aby odrážala jeho aktuálny prístup k ochrane osobných údajov. V prípade takejto zmeny o nej bude subjekt vyrozumený, napr. zverejnením v obchodných podmienkach internetového obchodu www.BATASPORT.sk .

9. Všetky osobné údaje získava správca od subjektov osobných údajov na základe dobrovoľnosti, s výnimkou údajov potrebných pre doloženie daňovej a účtovnej evidencie správcom orgánom verejnej moci alebo na plnenie záväzkov.

10. O vymazanie, zmenu alebo opravu osobných údajov, alebo odobratia súhlasu so spracovaním osobných údajov na marketingové účely môže subjekt osobných údajov požiadať správcu emailom na adrese maroshrabcak@gmail.com .

11. Správca zhromažďuje dáta len na základe zákonného dôvodu, dáta nutná k realizácii práv a povinností plynúcich z objednávok a kúpnych zmlúv uzatvorených so zákazníkom a subjektom osobných údajov v internetovom obchode www.BATASPORT.sk . Ide o nasledujúce údaje, ktoré sú potrebné na uskutočnenie obchodných vzťahov a zákonnej evidencie:

  • Meno a priezvisko (u firmy tiež jej názov, IČO a DIČ),
  • Adresa bydliska / fakturačná adresa,
  • Dodacia adresa,
  • E-mailová adresa,
  • Telefónne číslo.

Iné údaje alebo na iný účel, než je zákonný, správca nezhromažďuje. V prípadoch, keď by takéto údaje správcu zhromažďoval, sa tak deje na základe udeleného súhlasu zo strany subjektu osobných údajov (napr. špeciálny súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely, udelený v objednávkovom formulári internetového obchodu www.BATASPORT.sk).

12. Správca sa zaväzuje, že nebude zverené osobné údaje opísané v predchádzajúcom odseku poskytovať tretej osobe (s výnimkou zmluvných spracovateľov správcu) ani pre komerčnú ponuku nesúvisiacu s internetovým obchodom www.BATASPORT.sk  bez súhlasu dotknutej osobných údajov. Správca sa ďalej zaväzuje k tomu, že na prianie subjektu osobných údajov a bez udania dôvodu jeho osobné dáta vymaže z databázy, ale s výnimkou tých, ktoré súvisia s povinnosťou identifikácie zákazníka s ohľadom na daňovú legislatívu a tých, ktoré sa nachádzajú v čase výmazu v zaistených zálohových databázach správcu.

Akú dlhú dobu budeme uchovávať Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas trvania zmluvy a počas zákonmi stanovenej doby na ich archíváciu alebo na dobu nevyhnutnú na dosiahnutie účelu.

Osobné údaje získané vyplnením kontaktného formulára na účely predzmluvných vzťahov sa spracúvajú výhradne po dobu 1 roka a ak nedôjde k uzatvoreniu zmluvy, údaje budú zo systému vymazané.

Mlčanlivosť

Dovoľujeme si Vás uistiť, že o Vašich osobných údajov sme povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo bezpečnosť Vašich osobných údajov. Táto mlčanlivosť pritom trvá aj po skončení záväzkových vzťahov s nami. Bez Vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadnej inej tretej strane.

Tento dokument bol vypracovaný podľa požiadaviek nariadenia GDPR  a zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

V Prešove dňa 25.05.2018

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návšťevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.